Over Roobin

Wij zijn een klein team van enthousiaste mensen die alles willen weten over cryptocoins. Wij zijn gepassioneerd over het onderwerp en willen onze kennis met je delen. Op onze website vind je leuke en interessante artikelen over alles wat met cryptocoins te maken heeft. We proberen zo objectief mogelijk te zijn in onze reviews en artikelen, maar we zijn natuurlijk ook maar mensen. Dus als je denkt dat we iets gemist hebben of als je vragen hebt, laat het ons dan gerust weten! We staan altijd open voor feedback.

Onze missie

Onze missie is simpel: we willen het laagdrempelig maken voor mensen om kennis te maken met cryptocurrency. Dit doen we door inhoudelijke en eenvoudig te begrijpen artikelen te schrijven over alle verschillende onderwerpen binnen het cryptocoinspectrum. We geloven dat cryptocurrency de toekomst is, en willen onze lezers graag meenemen in onze enthousiaste zoektocht naar kennis over deze bijzondere nieuwe technologie!

Onze Aanpak

Wij van paleopolo.nl zijn van mening dat het belangrijk is om een begrijpelijke en duidelijke aanpak te hebben wanneer het gaat om het lezen en schrijven over crypto. Daarom zullen wij:

  • Op regelmatige basis nieuwe artikelen plaatsen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van cryptocurrency;
  • In onze artikelen de verschillende voor- en nadelen van belegging in crypto bespreken;
  • De artikelen schrijven vanuit verschillende invalshoeken, zodat lezers een goed beeld krijgen van alle kanten van het verhaal.